Mys, mys, mys

Om en vecka åker minstingen till andra sida jordklotet. Därför bjöd jag familjen på middag idag. Och som vanligt hade vi massor att prata om trots att vi nästan pratar med varandra på telefon dagligen.

Till förrätt bjöd jag på en toast med skagenröra jag köpt på den lokala fiskaffären. Lite rökt lax från i julas och lite kräftstjärtar fick göra sällskap.

Till varmrätt blev det en gryta gjord på älg kokt i rödvin och med en massa gottigheter.

Till efterrätt blev det en frusen hallonvanilj.

 Frusen hallonvanilj

1 paket frusna hallon
1 burk vaniljkesella

Mixa ihop och servera direkt.

Supersmarrigt!
Recept från Arla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.