När man har de bästa grannarna

Huset jag bor i är hela 15 våningar högt. Jag bor på den fjärde. Alltså inte så högt men eftersom huset ligger i souterräng så är det ändå högt till min lägenhet men ändå nära till naturen. Jag tror jag bor på det bästa våningsplanet.

Men det var inte det jag skulle prata om utan vilka man har omkring sig. Jag har tre barnfamiljer på mitt våningsplan där alla är så måna om att jag ska har det bra. Den ena familjen förser mig med mat lite då och då. Och det är inte vilken mat som helst. G är utbildad kock så jag äter hur bra som helst.

Idag fick jag hemlagad pizza levererad och hur god var inte den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.