Nu är det slut

Så skönt det var att få packa ihop datorn och lägga den i väskan och samtidigt plocka bort alla kuddar jag använt mig av när jag jobbat hemifrån under de sex veckor jag hållit mig isolerad.

På måndag flyttar mitt jobb in i nya lokaler som är alldeles nyrenoverade. Där kommer vi sitta isolerade och ingen kommer att röra sig mer än vi som jobbar där.  

Jag har därför valt att gå tillbaka och utgå därifrån.

Det har naturligtvis varit skönt att jobba hemma och bara sätta sig framför datorn direkt när jag klivit upp. Klä på sig när jag känt mig redo. Äta när jag vill och kunna sätta på både en tvättmaskin och diska när jag haft lust. Men jag har inte suttit bra och den sociala delen har varit sisådär.

Men nu väntar nya tider. Och med flera års kommunalt resande kommer jag att börja ta bilen igen. Tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.