Nu har vi klivit in i september

Det är fortfarande varmt ute. Såpass att jag kan ha min balkongdörr öppen under dagarna och det är skönt när jag kommer hem. Med min inglasade balkong som ligger hyfsat högt behöver jag inte vara rädd för att få oönskade gäster.

Nu när jag bytt arbetsplats har jag börjat åka bil till jobbet efter flera år som kommunalåkande som jag trivts bra med. Men i dessa tider funkar det inte. Jag vill inte utsätta mig för smitta men känner samtidigt att jag bidrar med belastning på miljön.

Att cykla är ju också ett alternativ men vägen till jobbet är så pass långt att jag skulle behöva duscha varje morgon varför jag har valt bort det alternativet.

Men att införskaffa en elcykel vore det ultimata alternativet. De är rätt dyra i inköp men det skulle ändå vara ett mycket bra alternativ för mig. Att kunna röra på mig utan att bli svettig och dessutom bidra till en bättre miljö är ju rätt bra.

Så nu ska jag vara i framkant och köpa en i tid innan nästa säsong drar igång.

En rosa skulle vara fint till sommaren

2 thoughts on “Nu har vi klivit in i september

  1. Klart att du ska köpa en elcykel! Jag har sådan sedan flera år och den medför stor frihet. Cyklar nästan överallt nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.