Jag har valt helt fel väg

Jag tycker det är roligt att göra quiz lite då och då för att se om det stämmer med den jag är. Att jag valt fel yrkesbana är helt klart men inget jag kan göra något åt idag. Jag är alldeles för gammal. Men det hade varit roligt att få göra det man tycker är kul. 

Det här blev mina svar när jag var klar:

Du borde jobba med: Någonting kreativt

Du är en idéspruta utan dess like! Du behöver frihet och kreativitet för att bli framgångsrik i ditt yrke. Du har mängder av roliga idéer och älskar att skapa – utan att tvingas göra det. När du får ramar och direktiv låser sig din hjärna. Drömbilden vore att själv få bestämma över din tid, utan att en chef sitter med en pekpinne. Att starta eget och arbeta som frilansare eller konsult vore perfekt för dig. Kreativa yrken som frisör, designer, florist, fotograf, kock, dansare, musiker och konstnär passar dig.

Jobbar du redan med ett yrke inom denna branch och trivs med det? Grattis, du är på helt rätt plats! Trivs du inte? Då kanske det helt enkelt är arbetsplatsen, kollegorna eller din chef som är problemet. 

Om du vill testa själv finns quizzet här

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.