Rörmokeri och en resa till landet

Tänk att man har en läckande toalett och beställer en rörmokare som har tid några veckor senare. Han meckar lite och säger att han inte kan hjälpa och går därifrån. Hur känner man sig då? Det hände mig idag så här står jag fortfarande med en läckande toalett som måste fixas.

Men det får jag ta tag i nästa vecka för jag ska åka till landet idag.

Kom iväg i hyfsad tid och när jag satte mig i bilen visade termometern 29 grader. Men ju närmare landet jag kom sjönk temperaturen och när jag svängde in på ”vår” väg började det regna. Först lite smått men sedan var det som himlen öppnade sig för det totalt vräkte ner.

Men det gjorde inte så mycket för jag fick komma ut till tystnaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.