Söndagmiddagen som blev en lördagmiddag

Familjemiddagar älskar jag att ha på söndagar. Det hänger ihop med min barndom när släkten oftast träffades för gemensam middagar på just söndagar.

Oftast träffades vi hos moster Märta och morbror Karl-Erik som bodde på Östermalm. De hade en tillräckligt stor lägenhet som kunde ta emot oss alla. Några söndagsmiddagar blev hos moster Elsa. Hon bodde också på Östermalm men hade en betydligt mindre lägenhet så där var vi inte så ofta. En del av middagarna var i mitt föräldrahem i Fagersjö. Och den traditionen har jag burit med mig.

Men ibland krockar fritidsaktiviteter så den där söndagsmiddagen blev en lördagsmiddag istället men gästerna var lika nöjda ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.