Sveriges nationaldag 2016

Idag är det Sveriges nationaldag. En dag som nog aldrig kommer ha betydelse för mig. Jag är mest ledsen för att man valde bort Annandag Pingst som alltid låg på en måndag så det blev en förlängd helg till förmån för den här dagen. Men i framtiden kommer dagen säkerligen ha betydelse.

När jag packat ihop mig åkte jag från landet direkt till den lilla familjen på en släktträff. Det blev grillat till middag och glass med jordgubbar till efterrätt.

En massa trevligt snack hann vi också med innan jag åkte hem. Då var jag genomfrusen. Tyvärr var inte vädret med oss den här helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.