Trevligt besök

Sov till halv åtta trots att jag sov middag och lade mig tidigt igår. Ibland är det så skönt att bara få vara.

Tog mig en sväng till Malmköping. Denna söta pittoreska lilla stad med sina vackra byggnader. Sista helgen i juli varje år så invaderas den av en massa knallar när Malmamarken sparkar igång. När jag var inne och handlade hittade jag ett gäng blåklint som bara var tvunget att följa med hem. Jag fullkomligt älskar dessa vackra blommor som man sällan ser i naturen numera.

När jag kom tillbaka fick jag ett trevligt besök av en liten syssling till familjen. Hon bor normalt utanför Växjö men var på besök hos sin farmor & farfar. Och så till mig förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.