Ytterligare möte och mat

Även den här dagen var jag på ett möte fast nu i de södra förorterna. Jag representerade valberedningen och gav förslag på namn till den nya styrelsen. Tyvärr måste jag få säga att de kommer få det tufft de som blev valda. Men jag tror att de kommer att göra ett bra jobb, för att jobba fackligt är faktiskt riktigt roligt. Och hade jag varit yngre och situationen inte sett ut som den gör hade jag absolut hoppat på tåget.

Sedan blev vi bjudna på lunch. Och den här gången tänker jag inte bjuda på en matbild utan en från den vidunderliga utsikten från huset där jag befann mig.

Där borta någonstans bor jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.