Dags att åka hem

Efter några trevliga dagar med mycket prat och snack om både det ena och det andra var det dags att åka hem. Vi valde även denna gång att åka småvägarna. Att det tog något längre tid gjorde inte så mycket, vi hade ju ingen brådska.

Jag måste få dela ett recept på en supergod förrätt vi gjorde en av dagarna. En carpaccio på gravad lax och pepparrot:

Carpaccio på lax

300 g lax, tunt skivad
5 hackade dillkvistar (vi använde fryst)
2 msk riven pepparrot
Salt och peppar
Olivolja
Japansk soja
Citron

Bred ut laxskivorna på ett stort fat. Salta och peppra försiktigt. Strö över dill, pepparrot, soja och citron. Låt stå i kylen några timmar.
Ät och njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.