Den där dagen

1974 vann Abba Eurovisionsfinalen med låten Waterloo. Då befann jag mig på ett disko som hette Domino och låg vid Hornstull. Jag minns den euforiska känslan när man basunerade ut att vi hade vunnit för det hade inte hänt på många år. Efter det hade ABBA en storhetstid som varade några år innan de gick skilda vägar.

Idag är Friskis & Svettis är inhysta i lokalerna där diskoteket låg. Och jag tror bestämt att just den här dagen hade jag inte fyllt 15 år men med lite fusk tog man sig in ändå. Så gick det till på den tiden…

Under kvällen satt jag och tittade på melodifestivalen. Jag har två favoriter och det är inte någon av dem som sjöng ikväll. Men vilka de är berättar jag om vid ett annat tillfälle ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.