Gröna balkongen

Vaknade tidigt imorse. Alldeles onödigt tidigt men jag somnade framför TV:n igår så jag hade fått min sömn. Det första jag gjorde var att öppna balkongdörren och eftersom det var så lite trafik ute kunde jag höra småfåglarna kvittra. Helt underbart!

Sedan drog jag igång med att städa min gröna balkong. Tidigare i veckan bytte jag ut några golvplattor som hade gått sönder. Sedan plockade jag undan allt innan det blev både dammsugning och våttorkning. Jag var tvungen att byta vatten flera gånger för att det blev så smutsigt. Men när det var klart kunde jag ställa tillbaka allt och plocka fram både dynor och prydnader.

En blomma fick pryda bordet.

Och ett glas bubbel kände jag att jag var värd.

Kände mig mycket nöjd med dagens värv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.