Hitler 2.0

Aldrig någonsin hade jag kunnat tänka mig att världen fått en ny Hitler i form av en dåre kallad Putin. En maktfullkomlig galning som kommer att ställa till mycket oreda och framförallt oro i världen ett tag framöver.

Men att den här galningen skulle ställa till ett nytt världskrig tror jag faktiskt inte är aktuellt. Med den nya krigsföring som finns idag kommer även han bli drabbad och då tjänar han inget på att starta krig. Det är i alla fall min övertygelse. Men att han har skakat om världen ordentligt är en sanning.

Tyvärr kommer ingen att gå obemärkt genom denna kris och att vi aldrig kommer tillbaka till det som varit.

Men jag tror på frid och kärlek och hoppas att det kommer att besegra all maktens dårskap.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.