Nu är det över

Vaknade tidigt på morgonen att det regnade ute. Det smattrade så där härligt på fönsterblecket men hade slutat när klockan ringde.

Tänk att fyra veckor bara har försvunnit sådär? Jag som egentligen inte har gjort något speciellt i sommar förutom att ha bara varit. Men det har varit helt OK förutom att det varit så förbenat kallt så att jag knappt kunnat sitta utomhus och äta. Och det har inte känts riktigt roligt att åka på utflykt när det stått som spön i backen. Det förtar lite känslan liksom.

Men nu väntar några veckor jobb innan jag får vara ledig igen. Om min arbetsgivare godtar det vill säga. 

Jag hoppas det blir en fortsatt vacker och varm sommar av den som fortfarande finns kvar. Jag skulle så gärna vilja sätta på mig en fin klänning även om jag befinner mig på jobbet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.