Ont lite här och där

När jag inte orkar göra så mycket så blir jag sittande. Men det medför också att mitt allmäntillstånd blir lidande. Jag får ont i höfterna och tappar orken i allmänhet.

Men idag bestämde jag mig för att ta en promenad med mina tjejer. Vi tog en runda på Skogskyrkogården som jag fullkomligt älskar att promenera i vilket låter sjukt men varför kan jag berätta en annan dag.

Vi gick först till tjejernas farmor och farfar och satte en blomma. Tänk att deras farmor fyllde 100 år i lördags. Då fanns släktingar på plats och sjöng för henne ❤

Sedan fortsatte vi till mina föräldrar och satte en blomma på deras grav. Därefter gick vi till Ellinors tillfälliga boende för en fika.

När jag kom hem var jag så trött att jag tror jag skulle svimma. Jag är definitivt inte frisk på långa vägar kan jag konstatera. Men det är bara att bita ihop för frisk ska jag bli oavsett hur lång tid det tar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.