Resan till Toscana – dag 1

Efter min vanliga arbetsdag var det dags att bege sig till Södertälje Syd där jag skulle bli upplockad av mina körkompisar.

Resan till Skavsta gick bra och vi kom fram i god tid. En tidig middag bestående av en svindyr hamburgare blev det innan det blev dags att kliva på planet som skulle ta oss till Bergamo i Milano. Det här var det absolut billigaste alternativet trots att vi var tvungna att bussas till Montecatini Terme i Toscana.

Mitt i natten kom vi fram och rummen delades ut. Jag fick mitt som jag skulle dela med Therese ganska snabbt och var superglad för det. Men det visade sig att vi fått ett enkelrum. Tillbaka till lobbien för att börja förhandla med porterien som var helt ovillig att hjälpa oss. Med mycket dividerande och när det verkligen gick upp ett liljeholmen så var det inga problem att fixa fram ett rum till.

Jag somnade gott vid halv tre ❤

Ett fängelse. Rummet var lika stort som det var högt…

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.